Om Jablu

Jablu er en virksomhed startet efteråret 2018 med masser af gå på mod og ambitioner. Jablu lægger vægt på det vigtige og enestående ved borddækning både til hverdag og fest. Der skal være plads til både afslappet og pyntelig borddækning. Hvad enten der skal serveres vin, sodavand eller noget helt tredje, så er det lækkert at kunne gøre det behageligt, bekvemt  og nemt. Det er det Jablu vil gøre med sine krystalglas.

Jablu er startet på det grundlag af, at ofte ser borddækning ens ud, når man serverer for gæster ved alle tænkelige lejligheder. Om det er den runde fødselsdag, konfirmation eller lørdagsmiddag. Den borddækning du fremtryller vil minde om, den din nabo eller familie også er kommet frem til. Der er simpelthen ikke stor nok variation i udvalgtet af glas til borddækning og det der hører til. Derfor vil Jablu med sine unikke og specielle kollektioner sparke gang i kreativiteten ved borddækningen.

Vinglas har også den enestående egenskab at få noget bedre frem i vinen. Dette opretholdes i Jablu´s to nuværende kollektioner.

Produkter

Krystal glas med stilk

Denne kollektion er unik i dens udformning. Glasset har den normale stilk. Udformningen er derimod anderledes idet den starter smalt,  går derefter udad og efterfølgende indad igen. Dette giver en unik og anderledes form på glasset, som vil bryde den meget traditionelle tendens der er med runde former ved en bordopdækning.

Krystal glas uden stilk

Denne kollektion er et helt normalt vinglas uden stilk. Dette gør at de er nemme at håndtere og kan også benyttes af børn. Derved undgår man at skulle skelne til en bordplan allerede ved borddækningen. Glassene er meget minimalistiske og giver et nyt input til borddækning.

©2018 by Jablu. CVR. 39770148​

  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
180x162webshopmaerket.png